کار کردن با AndroidManifest.xml
تماشای برخط [لینک مستقیم] فیلم آموزش «کارکردن با AndroidManifest.xml»
زیرنویس انگلیسی [English Subtitle]
دریافت نسخه pdf این آموزش [1.31 مگابایت]
۱.حالا می خوایم یه نگاه دقیق تری روی AndroidManifest.xml داشته باشیم به خاطر اینکه فایل مهمیه و برنامه شما رو برای سیستم اندروید تشریح می کنه، پس مهمه که همه چیز رو در این فایل درست وضع کرده باشید. خوب یه پروژه اندروید بسازید (نحوه انجام این کار) و روی AndroidManifest.xml کلیک کنید تا باز بشه. خوبیه ایکلیپس اینه که به شما اجازه می ده این فایل رو در حالتهای مختلفی ویرایش کنید، مثلا حالت ویرایش بصری که تو عکس هست یا اینکه مستقیما از خود فایل xml ویرایش کنید (عکس بعدی).
۲.وقتی به حالت ویرایش xml نگاه می کنید میبینید که خیلی ساده تر از حالت ویرایش بصریه و بیشتر توسعه دهنده ها معمولا حالت ویرایش xml رو بیشتر میپسندن، ولی خوب این حالت یه نقطه ضعف هایی هم داره، مثلا ویژگی پیشنهاد کد (code hinting) نداره و برای صوفه جویی در وقت تو این جور مواقع بهتره از همون حالت ویرایش بصری کمک بگیریم.
۳.خوب حالا بیاید این حالت های ویرایش بصری رو یه نگاهی بندازیم و بررسی کنیم. در قسمت Manifest ما بسته (package) برنامه رو تعریف می کنیم (که قبلا انجام دادیم). و می تونیم نسخهی (version) درونی برنامه رو تعیین کنیم و یه رشتهی (string) شماره نسخه تعیین که کاربر می بینه. کاری که بعده ها قراره تو این صفحه انجام بدیم خروجی گرفتن از برنامه است (با کلیک روی Use the Export Wizard)
۴.در حالت ویرایش xml، تگ های manifest و application تغییراتی رو که در نوار Manifest و Application ایجاد می کنید منعکس می کنه.
۵. در نوار Application، موارد مختلفی رو می تونید تنظیم یا ویرایش کنید، مثلا Label همون اسم نرم افزارتونه که تو گوشی اجرا میشه، یا icon تصویریه که از برنامه شما تو گوشی دیده میشه، یا Theme که تو آموزش های آینده بیشتر توضیح داده خواهد شد. مثلا تو قسمت Permissions می تونید به کاربر قبل از نصب برنامتون هشدار بدید که از چه اطلاعاتیش استفاده می کنید.
تو اون قسمت پایینی به اسم Application Nodes، می تونید فعالیت های (Activities) برنامه رو تعریف کنید. (که فعلا تنها یه فعالیت main وجود داره.)
۶. در نوار Permissions می تونیم تمام در خواست هایی که از کاربر داریم (برای استفاده از اطلاعات داخل گوشیش) رو مطرح کنیم و از کاربر قبل از نصب برنامه اجازه استفاده از اون اطلاعات خاص رو بگیریم.
در مورد Instrumentation هم تو این دوره بهش نمی پردازیم.