آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش ساختن برنامه برای اندروید به زبان فارسی
آموزش برنامه نویسی اندروید
بسم الله الرحمن الرحیم
در این سایت آموزش جامع و کاملی درباره اینکه چطور برای اندروید برنامه بنویسیم قرار داده خواهد شد
امیدوارم این آموزش ها بتونه راه گشای تمام ایرانیانی باشه که می خوان تو این زمینه به موفقیت برسند و باعث افتخار کشورشون باشن
اساس آموزش این سایت، فیلم آموزشی از سایت Lynda.com هست
زیر نویس فارسی و انگلیسی این فیلم ها با پسوند srt برای دانلود قرار داده خواهد شد (گردآوری شده در این صفحه )
همون طور که می دونید این آموزش در سایت Lynda.com رایگان نیست.
برای همین اینجا و اینجا براتون آپلودش کردم
(حکم دانلود رایگان این فیلم ها که پولی هستند)

اگه هر کدوم از لینک هایی که گذاشتم کار نمی کرد حتما منو از طریق قسمت نظرات یا ایمیل مطلع کنید.
Email : AndroidCode@ymail.com

امام علی (ع) : هر عملی که با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شود با برکت است.

آخرین نظرات

پیوندهای روزانه

چطور از زیرنویس ها استفاده کنم؟

 

بهتره روی چه نسخه ای از اندروید کار کنم؟

اس دی کی (SDK) با جی دی کی (JDK) چه فرقی داره؟

اس دی کی (SDK) با ای پی آی (API) چه فرقی داره؟

ای دی کی (ADK) با اس دی کی (SDK) چه فرقی داره؟

برای شروع برنامه نویسی اندروید باید چه پیش زمینه یا پیش دانسته‌هایی داشته باشم؟ (باید چه چیزایی رو از قبل بلد باشم؟)

 

چطور از زیرنویس ها استفاده کنم؟

برای استفاده از زیرنویس ها باید از برنامه ای استفاده کنید که فایلهایی با پسوند srt رو اجرا می کنه، به نظر من بهترین و راحتترین برنامه VLC Player هست که می تونید از اینجا رایگان دانلود کنید. برای این کار فایل ویدیویی مورنظرتون رو با vlc باز کنید، (اگه فایل زیرنویس -srt- در همون فولدری باشه که فیلمتون قرار داره و هم اسم فیلم باشه خودبه خود با زیرنویس میاد اگه نیومد)

در مک :

از منوی بالای صفحه ، Video بعد Subtitles Track بعد هم Open File و به مسیری که فایل srt رو قرار دادید برید و روش کلیک کنید (این هم تصویرش)

در ویندوز:

از منوی برنامه ، Video بعد Subtitle Track بعد هم Load File و  به مسیری که فایل srt رو قرار دادید برید و روش کلیک کنید (این هم تصویرش)

 

بهتره روی چه نسخه ای از اندروید کار کنم؟

با توجه به اینکه اندروید خیلی سریع به روز رسانی می شه، ممکنه چند ماه دیگه این توصیه فرق کنه، (این توصیه مربوط به پاییز ۹۴ هست) الان بیشتر از ۹۶ درصد کاربرا از اندروید ۴ به بالا استفاده می کنن (API 15) و چون این API خیلی از اشکالات نسخه های قبلی رو برطرف کرده، توصیه می شه، کمترین سطح API برنامه تون رو روی API 15 قرار بدید.

 

فرق SDK و JDK :

SDK مخففه Software Development kit یعنی بسته ی توسعه نرم افزار و JDK مخففه Java Development Kit یعنی بسته ی توسعه جاوا

JDK یعنی تمام ابزاری که برای توسعه جاوا (درست کردن برنامه) لازم هست رو توی یه بسته در اختیار ما میذاره ولی SDK می تونه به هر نرم افزاری اطلاق بشه و توی این آموزش منظورمون همون بسته توسعه اندرویده

 

فرق SDK و ADK :

SDK مخففه Software Development kit یعنی بسته ی توسعه نرم افزار و ADK مخففه Android Development Kit یعنی بسته‌ی توسعه اندروید

ADK یعنی تمام ابزاری که برای توسعه اندروید (درست کردن برنامه) لازم هست رو توی یه بسته در اختیار ما میذاره ولی SDK می تونه به هر نرم افزاری اطلاق بشه و توی این آموزش منظورمون همون بسته توسعه اندرویده :دی

 

فرق بین SDK و API :

SDK مخففه Software Development kit یعنی بسته ی توسعه نرم افزار و API مخففه Application Programming Interface یعنی واسط برنامه نویسی برنامه

API یه منبع کد مبتنی بر خصوصیاتیه که به عنوان رابط بین اجزای نرم افزار، باعث میشه تا قسمت های مختلف نرم افزار بتونن با هم ارتباط برقرار کنن.  تو برنامه نویسی برای اندروید هر API نشون دهنده‌ی یه نسخه‌ی سیستم عامل اندرویده مثلا API با شماره 10 نشون دهنده نسخه‌ی Gingerbread هست

ولی SDK صرفا یه سری ابزاره که برای توسعه ی یه نرم افزار می تونه به ما کمک کنه.

نظرات  (۷۷)

با سلام
نمیدونم هنوز وبلاگتون آپدیت میشه یا نه
ولی با توجه به اینکه وبلاگ شما در ایندکس گوگله و اینجور که مشخصه به بسیاری از فارسی زبانان در یادگیری اندروید کمک کنه و اینکارتون جای تقدیر و تشکر داره؛
میخواستم ضمن عرض تشکر بابت زحماتتون بگم که جهت کارآمد شدن مطالبتون و در نتیجه بالاتر بردن سطح دانش برنامه نویسان اندروید اطلاعات سایتتون رو بروز کنید، چراکه برخی اطلاعات داده شده در سایتتون بشدت انقضا گذشتس.

بطور مثال در همین صفحه نوشتید:
"بهتره روی چه نسخه ای از اندروید کار کنم؟

اندروید ۲.۱ (API 7)‌ پیشنهاد می شه چون این روزا حدود ۹۰ درصد کاربران اندروید نسخه ی ۲.۱ یا بهتر رو دارن"


در صورتی اندروید 2.1 امروزه در کمتز از 0.1% گوشی ها مورد استفاده قرار میگیره و اندروید 2.2 و 2.3 روی هم رفته کمتر از 4% درصد بازار رو در اختیار دارن که اگر دقت کنید روی هم رفته در هر سه ماه یک الی دو درصد هم از این مقدار کم میشه و سال دیگه این موقع مطمئن باشید سهم اندروید 2.2 و 2.3 هم به کمتر از 0.1% درصد رسیده.

بنابراین در حال حاضر بهترین ورژن minSDK ورژن API 15 یا همون اندروید 4.02 (Ice Cream Sandwich) هست که در حدود 96% گوشی های اندروید برنامه های نوشته شده در این سطح API رو ساپورت میکنن و استفاده از نسخه ای کمتر از این API کاری کاملا اشتباه هست در حال حاضر.


در ضمن خیلی خوب میشه اگر آموزش های سایت رو بر اساس Android Studio کنید. به هر حال Eclipse منسوخ شده و اکثر برنامه نویسا دارن به سمت Android Studio کوچ میکنن که خیلی از مشکلات و اذیت های اکلیپس رو نداره و توسعه در اون ساده تر، هوشمندانه و جذاب تر هست.


پاسخ:
باسلام، خیلی ممنون از نظرتون، واقعا منتظر یه وقتی هستم که این وبلاگ رو به روز کنم، اما پیدا نمیشه.
حق با شماست، پاسخ سوال این صفحه رو درست کردم.
درباره اندروید استودیو هم خیلی وقته می خوام بنویسم ولی وقت نکردم، ممنون از توجهتون
ممنون
آقا تشکر بخاطر سایت خوبتون.
http://downloads.puresoftware.org/files/android/tools/tools_r24.1.2-linux.zip
 
بعد از دانلود اکسترکت نمیشه.
پاسخ:
فایل رو دوباره بارگزاری کردم، مشکل حل شد. ممنون.
من دوازده سال دارم و الان با اموزش های خوب شما دارم همه رو یاد میگیرم.
پاسخ:
خدا رو شکر باعث افتخاره :)
ان شاءالله خیر دو دنیا رو ببینید
بیان شیوایی دارید :)

متشکرم،عالی بود
سلام برنامه ایکلیپس رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
سلام از سایت خودش. این لینک.
کارتون ارزشمنده ولی آموزشها خیلی بی نظم و بهم ریخته هستند و لینک برخی اشتباه است.
سلام .شما روشی برای نوشتن برنامه کراس پلتفرم برای اندروید و... با جاوا میشناسید؟
پاسخ:
سلام، من خودم یه برنامه با فلش درست کردم ولی خوب اون جاوا نیست، یه جستجو تو گوگل بکنید :)
۲۱ تیر ۹۳ ، ۱۶:۴۸ پویان صالحی
سلام دوستان گلم
من یه joystick کد زدم برای موبایل (فیزیکی نیست)
می خواستم بدونم چطور می شه با بلوتوث وصلش کرد به PC ؟؟؟
با سلام
من می خواستم بدونم که چطوری از سایت لیندا می شه فیلم دانلود کرد؟
ممنون
پاسخ:
سلام خود سایت لیندا که پولیه، می تونید اسم فیلمی که می خواید روتو گوگل جستجو کنید ببینید کسی برا دانلود گذاشته یا نه. اغلب فیلم هاش به صورت تورنت قابل دانلوده.
سلام
میخواستم ببینم چرا بقیه مطالب رو نمی زارید مثل کار با صوت و تصویر و... چون میبینم لینک انها غیر فعاله
با تشکر
پاسخ:
سلام چون مشغله هام خیییلی زیاد شده هنوز فرصت نکردم
سلام
من میخوام با سنسور شتاب سنج که مولفه های شتاب رو در دستگاه مختصات محلی خود گوشی اندازه گیری میکنه به مولفه های شتاب در دستگاه مختصات مرجع (جهانی) تبدیل کنم. آیا کسی هست راهنماییم کنه؟ فرمولش چیه؟
۱۶ ارديبهشت ۹۳ ، ۱۸:۱۰ ابوالفضل نیک آیین
سلام تشکر از زحمات تون
اگه ویندوز ۸ باشه فرقی هم میکنه نصب این ابزار یا همین روال
نکته ای نداره
پاسخ:
سلام، من خودم تا حالا رو ویندوز ۸ آزمایش نکردم اما بعید می دونم مشکلی باشه
سلام وتشکر !
میخاستم بگم که گه میشه یه قسمت به سایتتون اضافه کنید که توش پروژه تعریف شه تا بتونیم روی کارای واقعی تمرکز کنیم .
پاسخ:
سلام، بله نظر خیلی خوبیه روش فکر می کنم
با سلام

اگر کسی راجع به  strictmode میدونه لطفا کامل توضیح بده!

با تشکر
۲۶ اسفند ۹۲ ، ۰۰:۲۱ محمد مولایی فر
با سلام و تشکر از زحمات جنابعالی
من یک مبتدی در برنامه نویسی اندروید هستم و تازه شروع کرده ام
با توجه به راهنمایی های شما نرم افزارهای مورد نظر را نصب کرده ام و برای شروع helloandroid را شروع کرده ام ولی متاسفانه وقتی در eclipse انرا اجرا میکنم در avd و emulator  فقط کلمه A N D R O I D ذکر میگردد و نه hello android میخواستم بدانم ایراد کار من کجاست  با تشکر
پاسخ:
سلام، اون کلمه ASNDROID که روی دستگاه مجازیتون نوشته، یعنی داره دستگاه بالا میاد، باید صبر کنید تا صفحه ی اصلی شبیه ساز بیاد بعد برنامه تون اجرا می شه.
سلام.من میخام از طریق گوشی اندروید یه برنامه بنویسم که یه ارایه 8 بیتی رو به یه IP مشخص شده ارسال منه .ممنون میشم کسی کمکم کنه
سلام دوست عزیز... لطفا آموزش هارو ادامه بدهید... خیلی وقته از آخرین مطلبتون میگذره... به نظرم به جای جواب دادن به سوالات و نظرات وقتتون رو برای ادامه آموزش ها بزارید مفیدتر باشه. منتظر ادامه آموزش هستیم. باتشکر فراوان
سلام ببخشید من میخوام با استفاده از NetBeans  برای آندروید برنامه بنویسم ! چطور باید اینکار و کنم و چجوری نت بینز رو توسعه بدم که بتونم با نت بینز که تحت جاواست برنامه آندروید بنویسم
پاسخ:
سلام منم netbeans رو بیشتر از ایکلیپس دوست دارم و هر برنامه نویسی به غیر از اندروید رو تو اون انجام می دم، ولی گوگل فقط برای ایکلیپس ADT زده، منم راستش خیلی دنبالش نگشتم که چطور تو netbeans اندروید رو توسعه بدم.
۰۵ اسفند ۹۲ ، ۱۶:۵۸ رسول غفاری
سلام
من بعد از جستجو در سایت، این Emulator رو پیدا کردم که خیلی سریع تر از Emulator گوگل هست
که ابزارهای خیلی خوبی داره، اما نسخه رایگانش خیلی ازون ابزارهارو نداره
میخواستم ببینم شما با این کار کردین یا نسخه کرک شده اش رو دارین؟
پاسخ:
سلام، نه من باهاش کار نکردم، ان شاالله در اولین فرصت امتحانش می کنم و اگه نسخه کرک شده اش رو پیدا کردم روی سایت می ذارم.
سلام ببخشید من هفته پیش نظر گذاشتمو یه سوال پرسیدم چرا نظرمو تایید نکردید و تو نظرات نذاشتین!!!!!!؟؟؟
پاسخ:
سلام، متاسفانه تعداد نظرات خیلی زیاده و تا وقت کنم بخونم خیلی طول می کشه.نظر قبلی شما رو هنوز ندیدم.
با سلام 
ممنون و تشکر از زحمات شما

سلام خسته نباشید

ببخشید من تازه کارم، ابتدا jdk رو نصب کردم بعد adt-bundle-windows  رو دانلود کردم، ایکلیپس باز میشه اما sdk manager اصلا باز نمیشه!! ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ:
سلام، اگر adt-bundle-windows رو از همین سایت دانلود کردید باید بگم که نسخه اش قدیمیه و هنوز وقت نکردم نسخه جدیدشو بذارم، ممکنه sdk manager به خاطر همین باز نمی شه، می تونید از اینجا نسخه ی به روز sdk رو دانلود کنید شاید مشکلتون بر طرف بشه.
۲۶ دی ۹۲ ، ۱۲:۲۷ دلشاد شاداب
سلام خدمت مدیریت سایت و تمام دوستان.
در جایی که من با sdk میخام کار کنم اینترنت نداره.دارم با کلی زحمت دانلودش میکنم.میشه تو جایی که افلاین باشی ازش استفاده کنی ؟؟؟؟ یا حتما باید آنلاین باشی؟؟؟
برای این که sdk کار کنه چ برنامه دیگری لازمه؟؟؟؟؟
پاسخ:
سلام، منظورتون از sdk دقیقا چیه؟ برنامه sdk manager یا فایلی که به اسم sdk هست؟
برای اینکه بتونید آفلاین برای اندروید برنامه نویسی کنید یه سری فایل مثه platform-tools، build-tools و… هست که باید همشونو دانلود کنید، به زودی انشاالله پکیج همه چیزهایی که برای دانلود لازم هست رو به صورت dvd برای فروش می‌ذارم که کسانی که دانلود براشون سخته از اون dvd استفاده کنن.
با سلام و تشکر ، می خواستم بدونم چه سایتهای ایرانی برای فروش برنامه های اندروید که قابل اطمینان باشه هست؟
پاسخ:
سلام من خودم تو هیچ کدوم برنامه منتشر نکردم ولی شنیدم مایکت خوبه بازم مطمئن نیستم
با سلام ب شما
برای اولین بار ک اندروید استیو را باز میکنیم شروع میکنه ب دانلود فایل Gradle 
میخاستم ببینم آیا راهی هست ب بصورت دستی این برنامه رو دانلود و نصب کرد تا دیگ برنامه نخاد خودش دانلودش کنه
اگ راهی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنین ک اینکارو چطور انجام بدم
پاسخ:
سلام، بله می تونید از اسم فایلش رو برای سیستم عامل خودتون تو اینترنت جستجو کنید ممکنه کسی آپلودش کرده باشه. ولی من خودم خیلی با android studio کار نکردم

سلام

من دانش اموز سال اول دبیرستان نمونه دولتی هستم.به برنامه نویسی اندروید علاقه دارم ولی وقتی مراحلشو دیدم یک کم نا امید شدم. از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ:
سلام نا امید نشید شاید اولش یه کم سخت باشه ولی کم کم را ه می یفتید، به نظر من سن شما بهترین سن برای شروع این جور کارهاست اگه خودتون علاقه دارید منم برنامه نویسی رو تقریبا از همین سن شروع کردم.
سلام، خسته نباشید
من یه برنامه نوشتم و اون رو اجرا کردم و در پنجره eclipse اجرا شد. ولی نمیدونم چطور باید روی گوشی نصب کنم. آیا باید از طریق همین پنجره 5554 استفاده کنم و یا مثل برنامه های ویندوزی که setup میشه و یا وبی که باید publish بشه برنامه رو باید آماده کنم و بعد روی گوشی ببرم. یه آموزش در مورد آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) در سایت وجود داره که چیزی از نصب اون روی گوشی نگفته.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
پاسخ:
سلام، هنوز اون پست رو در سایت قرار ندادم، توی این عکس مراحل ۱ و ۲ و۳ رو دنبال کنید.
برای توضیحات بیشتر، می تونید فیلم های این بخش رو ببینید.
سلام با عرض خسته
نباشید من وقتی که virtual device برنامه رو اجرا می کنم با پیغام 
Starting emulator for AVD 'akbar'
qemu: could not open disk image /Users/sibco/.android/avd/akbar.avd/sdcard.img: Permission denied
مواجه میشم(البته باید بگم که سیستمی که من استفاده می کنم مک هستش)
پاسخ:
سلام، دستگاه مجازی جایی ساخته شده که شما اجازه دسترسی به اون ندارید، مثلا تو یه user دیگه نصب شده

سلام این پیام سوم است که براتون می فرستم

با تشکر از راهنمایی ها وفایل های آموزشی تون

سوال من: من باید کدوم آموزش های شما را مطالعه  کنم تا بتونم یه برنامه  با داده های متنی بسیار که دارم  بسازم.(یه جور میخواهم کتاب بسازم لطفا راهنمیی ام کنید)

پاسخ:
سلام، ببخشید که اینقدر دیر جوابتون رو می دم، باید از پایگاه داده و بانک های اطلاعاتی استفاده کنید.
توی این سایت هنوز آموزشی در این باره نوشته نشده.
با سلام و تشکر بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  بسیار  فراوان .
من از زمانی که Update جدید ADT-22.2.1 نصب کردم برنامه که جدید می سازم این پیغام میده :
R cannot be resolved to a variable
و توی فولدر gen هیچ فایلی نمیسازه
 SDK 22.2.1  به روز رسانی می کنم ولی زمانی که برنامه و می بندم و باز می کنم باز پیغام میده که :
The Version Of ADT Require Andriod SDK tools Revision 22.2.1
Current Revsion is 22.0
Please Update 
خواهشمندم راهنمایی کنید  
پاسخ:
سلام، شما وقتی ADT رو به روز می کنید باید SDK، platform-tools و build-tools رو هم به روز کنید تا اینا باهم کار بکنن، مشکلون هم به خاطر همینه.
platform-tools و build-tools جدید رو می تونید از اینجا دانلود کنید و sdk جدید رو هم از اینجا.

سلام با تشکر از جواب شما

حتی وقتی تمام برنامه هارو می بندم و شبیه ساز اجرا می کنم بعد چند ثانیه پیغام not responding  میدهه مصرف سی پی یو و رمش هم صفره

پاسخ:
سلام، والا نمی دونم مشکلش از چیه تا حالا برای خودم پیش نیومده. از یه کامپیوتر دیگه اگه امکانش هست استفاده کنید شاید مشکل برطرف بشه

با سلام

وقتی شبیه ساز رو اجرا می کنم بعد از مدتی هنگ میکنه

قبلا از کمک شما متشکرم

پاسخ:
سلام، منم اول فکر می کردم که هنگ کرده بعدا متوجه شدم که این شبیه ساز خیلی سر پردازنده رو شلوغ می کنه، موقعی که می خواید اجراش بکنید، تمام برنامه های دیگه به جز  ایکلیپس رو ببندید که وقت پردازنده رو نگیرن و پردازنده فقط به همین دو تا برنامه رسیدگی بکنه، و کمی هم طول می کشه تا کامل بالا بیاد برای من حدود ۲۰ دقیقه اولین دفعه طول کسید بعضی ها هم تو نظرات گفتن که تا نیم ساعت اما اگر گزینه launch from snapshot فعال باشه (طبق آموزش) دفعات بعدی خیلی کم طول می کشه.
سلام
اینجا میشه کسی رو پیدا کرد که آپلیکیشن اختصاصی طراحی کنه !؟
لطفا اگه کسی از دوستان هستش سفارش طراحی آپلیکشین اندروید قبول میکنه لطفا با من تماس بگیره
info.hoshmandserver@gmail.com
09353436799
yahoo id : info.hoshmandserver

ممنون از سایت خوبتون ♥
سلام ممنون از سایت مفیده تون.میخواستم بدونم بعد از اینکه کل برنامه ها را دانلود کردیم نیازی هست هنوز به اینترنت وصل بود؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
پاسخ:
سلام، نه نیازی نیست
ایا می شود با مک برای اندرویید برنامه نویسی کرد؟؟
پاسخ:
سلام بله من خودم چندین ساله همه کارهام رو با مک انجام می دم، اگه دقت کنین تمام آموزشهایی که عکسهاشو خودم گذاشتم در محیط سیستم عامل OSX هست.

سلام گوشی منآندروید 2.3 هستش  کلمات فارسی رو در بعضی برنامه ها بصورت حروف جدا جدا مینویسه گوشی رو روت کردم بازم درست نشد چیکار باید بکنم کسی میدونه؟؟

با تشکر

سلام.من نرم افزار eclipse رو نصب کردم.همراه با jdk.اما موقع اجرا پیغام خطای:
failed to load the JNI shared library. 
D:\Users\king\desktop\programing\eclipse\jre\bin\client\jvm.dll
رو نشون میده.مشکل چیه و برای حل آن باید چه کار کرد؟
ممنون
پاسخ:
سلام، باید نسخه ی JDK و ایکلیپس تون یکی باشه (اگر سیستمون ۶۴ بیتی ، هردو ۶۴ بیتی باشن و برعکس)
اگر همین طور هست و هنوز هم این پیغام خطا رو ازتون می گیره، این کارو بکنید :
به فولدری که ایکلیپس رو نصب کردید بردید و فایل eclipse.ini رو پیدا کنید و بازش کنید، باید یه خطی مشابه این خط توش پیدا کنید :‌
-vm
C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_32\bin\javaw.exe
اگر که سیستمون ۶۴ بیتی هست، نباید به جای Program Files نوشته باشه (Program File(x86 مگر اینکه JDK تون هم ۳۲ بیتی باشه.

بسم الله الرحمن الرحیم

خب من یه برنامه می خوام برای آندروید که باهاش بتونی با استفاده از حرف زدن نقشه رو پیدا کنه یعنی موقعیت ها رو پیدا کنه و یه سری کار های دیگه که بتونه با بلوتوث روبات رو پیدا کنه و این دستورات موقعیت مکانی شهر و مکان رو از روی نقشه بهش بده

هر کس برنامه نویس اندروید هست و میتونه این کارو بکنه بهم اس بده

09368480183

هر چقدرم پول بخواد بهش میدم که بتونه برام این کارو سریعا بکنه چون در کوتاهترین زمان ممکن میخوام این برنامه رو برام بنویسه ...

خواهشا هر کی میتونه بهم اس بده یا زنگ بزنه ....پول خوبی بابت این کار بهش می دم...

سلام ممنوون از سایت خوبتون

1-چرا وقتی ماشین مجازی میخام ایجاد کتنم target خاموشه

2-مسیری که بالای صفحه ی اس دی کا منیجر مینویسه وقتی به این مسیر میرم که فایلای بعدی را کپی کنم اصلا همچین مسیری نیس. اما یه فولدر توی یه مسیر دیگه هست که اسممش android sdk tools فایلاما تو اون کپی کردم ام بلز هم صفحه اس دی کا منیجرم شبیه قبلشه .لطفا راهنماییم کنید

پاسخ:
سلام. اگر مشکل ۲ حل بشه، ۱ هم حل می شه
برای ۲، شاید ان فولدر که مسیر sdk هست براتون hidden هست، یا اجازه administrator می خواد. باید فایلهاتون رو همونجا کپی کنید وگرنه sdk manager تون هیچ وقت تغییر نمی کنه
سلام دوست عزیز
من با یه ترفندی تونستم تمام فایلهای SDK رو بطور مستقیم دانلود کنم.اما یه مشکلی دارم و اون اینه که نمی دونم این فایلها رو کجا اکسترکت کنم و کدوم پوشه بریزمشون.لطفا یه راهنمایی جامع و کامل کنید و اگه ممکن هست یه عکس از حالت درختی پوشه ها بگیرین.ممنون از تمام زحمات شما
پاسخ:
سلام. توی پوشه‌ای که SDK رو نصب کردید. باید این چند تا فولدر باشن :‌ 
tools
platform-tools
platforms
build-tools
extras
اگر هر کدوم رو ندارید، ایجاد کنید (یه فولدر با همین نام بسازید)
فولدر tools که با نصب SDK خود به خود به وجود میاد و حتما داریدش!
فولرد platform-tools که باید با محتوایات platform-tools ای که به صورت zip دانلود کردید پر بشه (یعنی مختویات فایل zip رو داخلش بریزید)
فولدر platforms باید شامل یه سری فولدر دیگه باشه که معمولا با اسم android شروع می‌شن و یه عدد بعد اون، که این‌ها در واقع API های شماست که برای ساختن دستگاه مجازی (emulator) و کامپایل کردن کد برنامه استفاده می‌شه. (توضیحات بیشتر اینجا - مرحله ۴)
فولدر build-tools هم مشابه platform-tools باید اون چیزی که به این نام دانلود کردید از حالت فشرده خارج کنید و بریزید تو این فولدر.
فولدر extras هم باید داخلش یه فولدر دیگه به اسم اندروید بسازید و library ها رو داخلش قرار بدید (توضیحات بیشتر اینجا - مرحله ۴)
یه سری فولدر اختیاری هم می‌تونید داخل محل ذخیره‌ی SDK تون داشته باشید :
temp و ...

سلام

ممنون از فعالیت هایی که انجام میدین من قراره به عنوان پروِه یه بازی برای اندروید طراحی کنم ولی اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم کار با اندروید رو در سایت شما و کتابهای اینترنتی دارم یادمیگیرم درصورتی که من قبلا با c#,asp, java  کارکردم و پژروِه هایی برای دروس مربوطه دادم نمیدونم sdk ,eclipse برای طراحی بازی مناسب هستند یا نه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم و بگید از کجا شروع کنم

باتشکر

پاسخ:
سلام، این فیلم آموزشی خیلی می تونه کمکتون کنه. (لینک دانلود)
وقتی که نسخه ای از اندروید رو target می کنیم همهی اون نسخه دار ها و اونایی که بالاتر دارن می تونن استفاده کنن یا نه؟
پاسخ:
بله ولی نسخه های پایین تر (قدیمی تر) ممکنه نتونن.
با سلام
اول از همه اینکه سایت بخش تماس با ما نداره یا من پیدا نکردم :-)
یه سوال من تمام مراحل نصب رو رفتم ولی وقتی یه پروژه ایجاد میکنه فایل R.java ساخته نمی شه و پروژه ایراد میگیره .
هر کاری کردم. کلی تو اینترنت گشتم. نشد که نشد.
پاسخ:
سلام. نه قسمت تماس با ما نداره :دی ولی یه ایمیل هست : androidcode@ymail.com
برای سوالتون هم به این پاسخ مراجعه کنید.
سلام
من دارم تاره برنامه نویسی اندروید رو یاد می گیرم.
یه برنامه تحت asp دارم که به sql 2000 وصله می خواستم یک برنامه تحت انروید بنویسم که درخواست به asp بده و نتیجه رو نشون بده. آیا امکانش هست که مستقیم از اندروید به sql 2000 وصل بشم و یا چطور از طریق asp نتایج رو نمایش بدم.
پاسخ:
سلام. این آموزش کمکتون می کنه (کلیک کنید)
سلام
میخواستم ببینم این آموزش که بسیار خوب و مفید و سادست ادامه خواهد داشت یا نه ؟
منتظریم که ادامه پیدا کنه ...
اینطوری میون زمین و هوا رها گذاشتن ما خوب نیست ...
با سلام و تشکر فراوان
بنده تمام مراحل نصب رو انجام دادم و ApI 7,8,10 رو هم نصب کردم  ولی وقتی با visual می خوام برنامه رو اجرا کنم خطای زیر رو میده ممنون میشم راهنماییم کنین.بنده همین نسخه هایی که شما فرمودین رو نصب کردم
پاسخ:
سلام. متن خطا رو فراموش کردید بنویسید.
سلام من دیروز شروع به برنامه نویسی با آموزش های عالی شما شدم اما برای ایجاد پروژه درخواست adt 17 به بالا میکند کمی گشتم تو اینترنت همه جا تا میدید آی پید ایران  باشه خطا میداد لطفا بگید چه جوریری از آپدیت شدن آن جلوگیری نماییم و با همان adt 10 کار کنیم یا adt 17 به بالا را برایمان آپلود کنید
با تشکر 
پارسا
از مطلب مفیدتون ممنون میشه آموزشو ادامه بدین . 

با سلام

من یه app درست کردم که sms رو به یه پورت می فرسته ، بنابراین از این تابع استفاده کردم 

sms.sendDataMessage(phoneNo, null, Port, message.getBytes(), sentPI, deliveredPI);  ok

این تابع هم داده را به بایت تبدیل میکنه بنابراین در طرف گیرنده باید اون را به String تبدل کنم به صورت زیر :

برای انگلیسی درست کار میکنه ولی فارسی رو شبیه چینی نشون میده اشکال از Emulator نیست چون روی گوشی که فارسی روش نصبه امتحان کردم رو اون هم همین طوره، لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

Bundle bundle = intent.getExtras();  
SmsMessage[] msgs = null;
String str = "";
byte[] data;
if (bundle != null)
{
//---retrieve the SMS message received---
Object[] pdus = (Object[]) bundle.get("pdus");
msgs = new SmsMessage[pdus.length];
for (int i=0; i<msgs.length; i++){
msgs[i] = SmsMessage.createFromPdu((byte[])pdus[i]);
data = msgs[i].getUserData();
if (data!=null){
str += msgs[i].getOriginatingAddress();
  str += ":";   
for(int index=0; index<data.length; index++)
  str += Character.toString((char)data[index]); OK,
{   

{    
   

سلام،من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم،موضوع پایان نامه ام برنامه نویسی به زبان اندرویده،متاسفانه نتونستم در مورد خطایابی در اندروید و ابزارهای اندروید مطالبی بدست بیارم،اگه مرجعی رو میشناسید که شامل این مطالب هست به من معرفی کنید لطفا.
ممنون
پاسخ:
سلام. کتاب در مورد اندروید در بازار زیاد هست، مخصوصا که چند روز دیگه نمایشگاه کتاب باز می شه و می تونید همه جور مطالبی چه به زبان فارسی چه انگلیسی توش پیدا کنید.
لطفا میشه english subtittle های قسمت های بعدی رو بگذارید.با سپاس
پاسخ:
باید تهیه شون کنم، هر وقت آماده شدن می ذارم.
با سلام و خسته نباشین آیا میشه روی ظاهر برنامه هم اینجا توی محیط ایکلیپس کار کرد یا فقط مربوط میشه به کد برنامه و اینکه اگه میشه آموزش ها رو بصورت مرحله به مرحله عنوانشونو معرفی کنید تا بهتر بتونیم دنبال کنید
سلام دوست عزیز
با سپاس از سایت خوبتون 
راستش یه سوال داشتم که هیچ جا نتونستم جواب درست و کاملی براش پیدا کنم و اونم نحوه فروش app در google play هست . خواهشا (توروخدا) یه اموزش کلی در این مورد توی سایت قرار بدید . بی اندازه ممنون میشم
با تشکر
پاسخ:
سلام علیکم. می تونید فیلم های این بخش رو ببینید توش همین مطلب رو توضیح داده.
salam vaqean mamnoon az zahamatetun lotfan amuzeshhaye jadid ro b site ezafe konid:)
سلام
من میخوام یه فعالیت داشته باشم که بعد از یک یا دو ثانیه (اتوماتیک) بسته بشه و یک فعالیت جدید به جاش شروع بشه
در ایکلیپس هیچ ویویی پیدا نکردم که کار تایمر در سی شارپ رو انجام بده
میشه خواهش کنم روی ساخت تایمر تمرکز کنید ....
سلام خویبد؟ کسی میتونه به من بگه چطوری میشه پروژه ای که با ایکلیپس نوشتم رو تبدیل به فایل apk کنم ؟
پاسخ:
سلام. توی این عکس مراحل ۱ و ۲ و۳ رو دنبال کنید.
برای توضیحات بیشتر، می تونید فیلم های این بخش رو ببینید.
۱۸ بهمن ۹۱ ، ۱۷:۵۱ داریوش معینی
با سلام
===========
آیا میشه فایلهای xml از قبل طراحی شده رو ویرایش کرد؟
مثلا android manifest داخل فایل framework-resگوشی xperia 2012
من که هر کاری کردم نشد گویا کد بندی شده هست.
بصورت ناخوانا نمایش داده میشه.
ممنون
۱۰ بهمن ۹۱ ، ۱۵:۱۶ محمد رضا کیانی
با سلام  SDK platform Android 4 را نیز روی سایت قرار دهید.


۰۸ بهمن ۹۱ ، ۱۷:۰۰ محمد رضا کیانی
با سلام و خسته نباشید
من دانش آموز سال دوم دبیرستان علامه حلی هستم و به زبان c++ و طراحی سایت (تقریبا) مسلطم . ولی هیچ چیز از java نمیدانم. آیا می توان برنامه نویسی اندروید را نیز یاد بگیرم؟ وقتی برنامه نوشتم چگونه باید آن را در google عرضه کنم؟ آیا تمامم مطالب اندروید در سایتتان هست؟؟ 
لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ:
شما به راحتی می تونید برای اندروید برنامه بنویسید.
و متاسفانه در مورد اینکه چطور در google play برنامه تون رو بذارید، اطلاعی ندارم.
برای دانلود  کتاب فارسی برنامه نویسی اندروید می تونید به ادرس زیر مراجع کنید
http://androidfarsi.blogfa.com/
با سلام به خاطر سایت و همچنین راهنمایی هایی که می کنین خیلی ممنونم :
اگه می شه یه مطلبی در مورد جاوا و برنامه نویسی شی گرا هم قرار بدید که افراد مبتدی مثل من هم بتونن پایه هاشون رو در این زمینه قوی کنن من خود در مورد شی گرا گشتم اما یا خیلی موضوع را کش داده بودند یا اینکه خیلی گنگ بود اگه میشه یه مطلب ساده برای شروع کار قرار بدید .
خیلی خیلی از شما به خاطر این تلاش و پشته کاری که دارید تشکر می کنم .
mmmm
salam
che bahal  . che khob . che aalii !!
damet mer c

سلام
آیا میشه Label هام رو یا button ها رو با Text فارسی بذارم ؟
پاسخ:
سلام، بله امکانش هست
با سلام
لطفا هر مطلب یا سایت یا معرفی کتاب در مورد ساختار اندروید دارید در اختیار بنده قرار دهید. با سپاس فراوان
۲۶ شهریور ۹۱ ، ۱۵:۱۰ محمود هاشمی
با سلام و تشکر بی پایان برای زحماتی که میکشید.
من تازه با این سایت آشنا شدم، خیلی عالیه ولی ای کاش سریعتر آپ میشدید (هرچند میدونم کاره سختیه)
:-*
 سلام امروز تازه اومدم تو سایتتون یه چرخی زدم دیدم خیلی جالبه . در نگاه اول احساس کردم سایتی اومدم که میتونم از صفر تا حرفه ای باهاتون باشم .
واقعا زحمت زیاد کشیده اید ممنونم
 سلام
من همه مراحل نصب رو طی کردم اما هنگام ساخت پروژه اندروید با این پیغام روبرو میشم:
This template requires a minimum SDK version of at least 14, and the current min version is 8
مشکل کار کجاست؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید
پاسخ:
اون مدل پروژه ای که انتخاب کردید باید حداقل sdk 14 رو نصب کرده باشید و با sdk 8 کارتون راه نمی یفته (چون تکنولوژی اش عقب تره)
برای رفع مشکل یا باید اون ویژگی ای رو که مخصوص sdk 14 هست رو از پروژه تون حذف کنید (همون حین ساخت پروژه) و یا sdk 14 رو به عنوان min sdk انتخاب کنید
۲۰ تیر ۹۱ ، ۱۱:۴۰ مریم جهانگیریان

 با سلام و تشکر از سایت خوبتون

من در نصب اس دی کی مشکلی نداشتم تا جایی که نسخه های اندروی را دانلود کرده ولی موقع تیک زدن روی ای پی ای ها و اینستال خطا گرفته و این رو میده:

downloading finished with wrong size.expected14729945 byets got 1599

لتفا راهنمایی کنید

۱۸ تیر ۹۱ ، ۱۳:۴۳ حامد لشکری

 سلام

مطالبتون واقعا عالیه.امیدوارم زودتر آموزشهای جدید رو بزارید.بی صبرانه منتظرم

   سلام ، ممنون از مطالب کاملتون ، من همه این کارها رو که گفتید برای نصب انجام دادم ، اما ، توی Eclipse ، وقتی می خوام آدرس پوشه SDK رو بهش بدم ، error  میده و میگه که پوشه Platfrom-tools رو پیدا نمی کنه،البته هنگام دانلود هم قسمت Platfrom-tools توی لیست نیست ، می خواستم خواهش کنم که اگر ممکنه ، Platfrom tools رو برام آپلود کنین ( من از18 SDK و ADT 18 استفاده می کنم)

ممنون
پاسخ:
سلام
نسخه ی مناسب شما اینجا آپلود شد :)
سلام خیلی ممنون که جواب دادید فقط چه طوری کدم رو براتون بفرستم؟
پاسخ:
 به آدرس ایمیل androidcode@ymail.com بفرستید
سلام مطالبتون فوق العاده است خصوصا برای تازه کارها. فقط لطفا مطالب جدید رو زودتر بذارید. من دارم اولین پروژه اندرویدیم رو برای پایان نامم مینویسم اما توی ایجاد ارتباط بین اکتیویتی ها به مشکل بر خوردم و اون اینه که وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم و وارد اکتیویتی مورد نظر میشه زمانیکه دکمه بک رو میزنم و میخوام با زدن یه دکمه دیگه وارد یه اکتیویتی جدید بشه نمیشه و وارد همون اکتیویتی قبلی میشه در صورتیکه من بهش گفتم که بازدن این دکمه باید وارد کدوم اکتیویتی بشه لطفا کمکم کنید ممنون و موفق باشید
پاسخ:
سلام
من سعی خودمو می کنم که مطالب جدید رو زودتر آماده کنم، ولی خیلی وقتم رو می گیره، به همین خاطر خیلی سریع آماده نمی شه، اگر کدی که نوشتید رو بفرستید شاید بتونم کمکی کنم.
سلام من تازه به برنامه نویسی علاقه مند شدم و دارم درموردش تحقیق میکنم. سایتتون خیلی خوبه. من از کلی استفاده کردم. امیدوارم امثال شما زیاد بشه. موفق باشید
پاسخ:
سلام ممنون. خدا روشکر که زحمات مفید واقع شده :) به نظر من برنامه نویسی یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاست
شما هم موفق و پیروز باشید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">